петък, октомври 29, 2010

Имитация на сребърно бижу

Тъй като както вече писах глазурата ми малко жълтее,за това реших да я оцветя,за да се скрие дефекта.Най-добре е да се използват бои за стъкло,но тъй като нямах в момента такива ,ползвах разредени акрилни.Резултата общо взето ми хареса.



сряда, октомври 27, 2010

Малко vintage в глазура

Купих си най-накрая глазурата на Вива Декор и се разочаровах.Доставиха ми я с втвърдител с ръждив цвят,а трябва да е жълтеникав.Сега не мога да покривам с нея светли бижута и ми върши наполовина работа.Иначе за работа е доста по-лесна отколкото епоксидната смола.Намерих няколко по-ретро картинки и направих първите си декупажи с заливка.



понеделник, октомври 25, 2010

Старо герданче в ново комплектче

Преди време бях направила един гердан "Шекерчета",но тъй като за мен беше малко претрупан реших да го разваля и да направя комплект с един по-лек дизайн.Сега имам колие,обици и пръстен "Сладко".

вторник, октомври 19, 2010

Flesh

Естествено това е една хитра илюзия за флеш.Идеята ми дойде от руското съобщество,като изделието там беше банан.Аз реших да подходя по-етно,като направя един такъв "зъб".Всъщност това са две отделни части  и се поставят като обиците-винтчета.Мисля да пробвам подобни и от въздушна глина.

понеделник, октомври 11, 2010

Колие "Шишарка"

То е продължение на колиетата "Мъхове" с използването на същата техника.По средата конусът е кух,за основа  използвах фолио и след запичането го извадих.Така се получи тази форма.


събота, октомври 09, 2010

Моето Черно море

Реших да отдам дължимото на едно от моите най-големи вдъхновения-морето.Като помисля най-малко използвам синият цвят и освен това ми беше интересно дали мога да нагъна на вълни един Скинър бленд.Сега мога да нося морето с мен  :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...