вторник, октомври 19, 2010

Flesh

Естествено това е една хитра илюзия за флеш.Идеята ми дойде от руското съобщество,като изделието там беше банан.Аз реших да подходя по-етно,като направя един такъв "зъб".Всъщност това са две отделни части  и се поставят като обиците-винтчета.Мисля да пробвам подобни и от въздушна глина.

3 коментара:

Mª Reyes каза...

Es muy original.Besos

dani каза...

Здравей Мария ,много ми харесва флеша доста дълго време се ровя из нета и не мога да намеря как точно става сглобяването на частите .Предполагам че дългата "игличка" на обецата се слага преди изпичането на глината ,но другата страна как се прави? Предполагам се прави дупка с самата метална "игличка",която после ще влезе вътре ,но дали е така слага ли се винтче в самата половинка обеца или само дупка се прави и се изпича ? Но ако е само дупка няма ли после да пада когато се носи ?
Ще съм ти благодарна ,ако споделиш

vokade каза...

Здравей,Дани!
Да,"иглата" се слага преди изпичане.На едната част тя си остава и със нея се прави дупка в другата част.После се притиска винтчето.След изпичане винтчето допълнително се залепя със двукомпонентсо лепило,за да е по-стабилно и да не се извади.това е общо взето :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...