неделя, ноември 21, 2010

Разказ за морето

Така каза една жена от руският форум-че колието не е "портрет", а разказ за морето.Проектът отдавна си отлежаваше в главата ми както винаги.Покритикуваха ме,че вътрешната част на изделието не съответства на външната,която е по-реалистична.Аз обаче си помислих,че ако направя и морето в детайли,мидичките ще се изгубят.Както и да е-това е моят носталгичен поглед за есенното море.


3 коментара:

Mª Reyes каза...

Me encante, como todo lo qe haces. Besos

Sturshel каза...

Здравей Маша!
Съвсем случайно попаднах на твоят блог, Ноелия беше публикувала твоъ спост с нейни неща и от там стана цялата работа, за което много се радвам, защото не познавам българи,които праят авторска бужутерия, но от сега ти казвам, че не мисля да те губя от поглед.

Много харесвам всичките ти творения, а това колие е толкова лятно и морско, аз съм с теб, мисля че мидите и рапанчето трябва да са център на вниманието.

Искрено те поздравявам и обещавам да те посещавам от време на време. Ако искаш намини и през моят блог http://www.abaloriossturshel.blogspot.com/ аз само глина и смола не съм пробвала ...

vokade каза...

Здравейте!Много се раздвам,че изделиата ми ви харесват!Правя ги с много любов и желание.Има много български творци,които се занимават с ръчна изработка на бижута.По-специално за полимерната глина има група във Фейсбук.Въобще мисля че интересът към авторското производство набира скорост от 3-4 години насам.За това помогнаха хоби форумите на БГ мама,хендмейд базари, а сега телевизия Утилисима и др.Да не забравяме най-вече Интернет,откъдето пък аз се научих :-)
И аз ви поздравявам и непременно ще посетя вашият блог,даже още сега :-)
Поздрави!
Маша

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...